Salta al contigut
Per tal d'incrementar l'experiència de l'usuari i millorar el servei mitjançant els teus hàbits de navegació, utilitzem "cookies" pròpies i de tercers. Si continues navegant, considerem que acceptes que n'utilitzem. Més informació aquí.
 

Sol·licitud d'acreditació extraordinària per accedir a La Meva Salut

Aquest formulari de sol·licitud forma part del sistema d'acreditació extraordinària que s'ofereix en el context d'emergència sanitària provocada per la pandèmia del coronavirus SARS-CoV-2, que causa la malaltia COVID-19.

Empleneu el formulari per sol·licitar l'accés a La Meva Salut sense necessitat d'anar a cap centre sanitari.

Si les dades que introduïu coincideixin amb les que consten al Sistema de Salut de Catalunya, es validaran les credencials per donar-vos accés al vostre espai personal a La Meva Salut.

DNI NIE

Una vegada premeu el botó Enviar, es comprovaran les dades introduïdes i, una vegada quedin validades, rebreu un correu electrònic amb indicacions i un SMS amb un codi PIN. En el correu electrònic hi ha un enllaç i les indicacions per accedir a La Meva Salut i crear-vos la vostra contrasenya. Necessitareu també introduir-hi el codi PIN.

Recordeu que aquesta és una acreditació excepcional i que, un cop hagi passat el període d'emergència sanitària, caldrà que signeu la sol·licitud presencialment.

Codi: lsahswt00